Αρχική » Κρίθηκε στο τέλος…

Κρίθηκε στο τέλος…

Για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣ Αρκαδίας ο Σ.Σ.Α. Ορχομενός Λεβιδίου υποδέχθηκε τον Α.Ο. Τεγέας .

Σε ένα μάλλον ισορροπημένο παιχνίδι, που δεν απείχε ιδιαίτερα απ΄ αυτό που λέμε “ματς του Χ” και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες να “κλέψουν” το αποτέλεσμα της νίκης, που θα τους ανέβαζε ακόμα πιο πολύ στο βαθμολογικό πίνακα.

Καλύτερο ξεκίνημα είχε ο Ορχομενός και με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, κατάφερε να προηγηθεί με 1-0 μετά από ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή του Σωτήρη Μούστου. Αυτό ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, κατάφεραν να ισοφαρίσουν σχετικά νωρίς και μετά να προηγηθούν με 1-2, 15′ λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα. Η ομάδα του Ορχομενού αντέδρασε γρήγορα και με σκόρερ τον Ζιάζιαρη έφερε το ματς πάλι στα ίσα. Όλα έδειχναν ότι το 2-2 θα ήταν το τελικό σκορ, αλλά μετά από μία αδράνεια της άμυνας του Ορχομενού, ο Α.Ο. Τεγέας πήρε το παιχνίδι λίγα λεπτά πριν τη λήξη του.

Τελικό σκορ. Σ.Σ.Α. Ορχομενός Λεβιδίου – Α.Ο. Τεγέας : 2-3

Υ.Γ. 1) Τυχεροί οι φίλοι και των δύο αντιπάλων που βρέθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο Λεβιδίου, αφού παρακολούθησαν ένα συναρπαστικό παιχνίδι με Αγγλικό σκορ, από δύο  ομάδες που δικαιολογούν πλήρως τη θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος.

Υ.Γ.2) Πολύ καλή η διαιτησία των Γκοβέση, Αθανασίου και Βαρδιάμπαση.