Αρχική » Ραδιομαραθώνιος Αγάπης την Μεγάλη Τετάρτη στην Τρίπολη (vid)

Ραδιομαραθώνιος Αγάπης την Μεγάλη Τετάρτη στην Τρίπολη (vid)

Ο Τάκης Παρασκευόπουλος Πρόεδρος ΑΜΕΑ Τρίπολης, η Κατερίνα Καρδιανάκη Διευθύντρια του “Παλλάδιον”, ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος Εκπρόσωπος Ραδιοφωνίας Τρίπολης αλλά και ο Γιώργος Ηλιόπουλος Εκπρόσωπος Τύπου του Arcadia938, την Δευτέρα 10/4 θέλησαν με τη συνέντευξη που παραχώρησαν να καλέσουν όλο τον κόσμο να βοηθήσει αυτή την προσπάθεια.
Με στόχο την Ίδρυση και Λειτουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά με Αναπηρία στην Τρίπολη ο Σύλλογος ΑμεΑ Αρκαδίας και το Παλλάδιον – Κέντρο αποκατάστασης και αποθεραπείας ανέλαβαν την πρωτοβουλία να διοργανώσουν ένα Ραδιομαραθώνιο Αγάπης τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017.

Ο ραδιομαραθώνιος διεξάγεται μετά από χορήγηση άδειας με απόφαση της αρμόδιας Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας , Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Εκείνη την ημέρα θα συνεργαστούν τρία ( 3 ) ραδιόφωνα της Τρίπολης (ΕΡΤ Τρίπολης, Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 9.15 και Αρκαδία 9.38) προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τον παραπάνω σκοπό.

Ο Ραδιομαραθώνιος θα αρχίσει στις 10 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 6 το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης. Σημαντική είναι και η βοήθεια του Κέντρου Αποκατάστασης ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ το οποίο θα φιλοξενήσει το Ραδιομαραθώνιο στις εγκαταστάσεις του και θα προωθήσει με πολλούς τρόπους αυτή την προσπάθεια αναλαμβάνοντας τόσο το συντονισμό της εκδήλωσης όσο και μία σειρά πρωτοβουλιών για την καλύτερη επικοινωνία αλλά και το μεγαλύτερο δυνατό τελικό αποτέλεσμα.

Τίτλος του Ραδιομαραθωνίου Αγάπης του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας θα είναι η φράση: “Ψυχή Θέλει” στέλνοντας με αυτό τον τρόπο το μήνυμα της προσφοράς και της αλληλεγγύης από τα ερτζιανά κύματα όσο πιο μακριά γίνεται. Καλούμε όλο τον κόσμο να συμμετάσχει στο Ραδιομαραθώνιο της Μεγάλης Τετάρτης για να κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πράξη το όνειρο για την ίδρυση και λειτουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά με αναπηρία στην Τρίπολη. Συντονιστείτε.

* Όσοι επιθυμούν να ενισχύσουν την προσπάθειά μας έμπρακτα μπορούν να στέλνουν smsτη λέξη ΠΑΙΔΙΑ στο 19454 από τις 10/04 έως 16/04 με χρέωση ανά sms 1,24€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Ακόμη , θα λειτουργεί λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα με ΑΡ. ΛΟΓ. : 478/004268-44 , IBAN: GR54 0110 4780 0000 4780 0426 844 γι αυτό το σκοπό.

ΠΗΓΗ:pna.gr