Αρχική » Ακαδημία μπάσκετ οργανώνει ο Πάνας Κανδήλας (vid)

Ακαδημία μπάσκετ οργανώνει ο Πάνας Κανδήλας (vid)

                                                     ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Από το Σεπτέμβριο του  2017 ξεκινούν οι εγγραφές για τις ακαδημίες μπάσκετ του σωματείου ΠΑΝΑ για την περίοδο 2017-2018. Ο Πάνας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να λειτουργήσει και σε περιοχές εκτός Τρίπολης όπως Βυτίνα, Λεβίδι, Κανδύλα.

To PANAS BC Basketball Academy συνεργάζεται με τους έμπειρους γυμναστές ακαδημιών με ειδικότητα μπάσκετ Δημήτρη Ηλιόπουλο και Δημήτρη Γεωργούση, με γυμναστή και ειδικό σύμβουλο μυϊκής ενδυνάμωσης, ειδικό διατροφολόγο και ψυχολόγο για την ενημέρωση των αθλητών αλλά και των γονιών της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ. Ο ΠΑΝΑΣ προσφέρει μία όμορφη διέξοδο στους μικρούς του αθλητές, δίνοντας όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες και παροχές στις Ακαδημίες της.

  • Συμμετοχή σε τουρνουά
  • Ετήσιο πλάνο Αθλητικών Εκδηλώσεων
  • Εκπαιδευτικά-Επιμορφωτικά σεμινάρια στους αθλητές
  • Ατομική καρτέλα αξιολόγησης

Εξοπλισμός

Το PANAS B.C Academy προσφέρει στους αθλητές μια στολή προπόνησης διπλής όψης (Double Face), μια φόρμα και μία τσάντα πλάτης.

Πρόγραμμα προπονήσεων

To πρόγραμμα θα ανακοινωθεί τόσο στους αθλητές όσο και στους γονείς τους μόλις οριστικοποιηθούν οι ώρες και ο χώρος κατόπιν συνεννόησης με τους γονείς.

Η φιλοσοφία μας

Το  PANAS BC Basketball Academy φιλοδοξεί να γίνει μια πρότυπη ακαδημία μπάσκετ που θα δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να διαπλάσουν το σώμα και το μυαλό τους σύμφωνα με τις αξίες του αθλητισμού, μέσα από τα μυστικά του μπάσκετ. Για εμάς τα παιδιά είναι οι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ και γι’ αυτό κάνουμε τα πάντα, ώστε να ευχαριστιούνται και να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή της προπόνησης.

Όραμά μας είναι να βοηθήσουμε στη σωστή διαπαιδαγώγηση αλλά και να θέσουμε τις σωστές βάσεις για την διαμόρφωση της -αθλητικής- προσωπικότητάς τους, καλλιεργώντας ιδανικά και αξίες όπως η ομαδικότητα, η συνεργασία, η κοινωνικότητα, η πειθαρχία και η αλληλεγγύη.

Επικοινωνία-Εγγραφές
Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες μέσα από το

http://www.panasbc.blogspot.gr

στο email panasbc@gmail.com,

από το facebook (/panasbcacademy)

και στα τηλέφωνα:
– 6945 047802  Γιώργος Μίχας,
– 6937356327  Βαγγέλης Μάλλιος