Αρχική » Ισοπαλία ο Ορχομενός Λεβιδίου γιατί έτσι ΄΄ ήθελε ΄΄ ο διαιτητής (video)

Ισοπαλία ο Ορχομενός Λεβιδίου γιατί έτσι ΄΄ ήθελε ΄΄ ο διαιτητής (video)

Ισόπαλο αποτέλεσμα με σκορ 2-2  είχε η ομάδα του Ορχομενού Λεβιδίου απέναντι στον Απόλλωνα Τυρού στο γήπεδο Λεβιδίου. Η ομάδα του Ορχομενού ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και προηγήθηκε στο 11ο λεπτό με πολύ ωραίο σουτ του Γιάννη Σταμάτη.  Στη συνέχεια η γηπεδούχος ομάδα διατήρησε το καλό ρυθμό που είχε στο παιχνίδι και διπλασίασε τα τέρματα της στο 21ο λεπτό με κεφαλιά του Άγγελου Παράσχη.  Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 35ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μέλλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο διατηρήθηκε η υπεροχή του Ορχομενού χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ με κορυφαίες στιγμές το σουτ του Σταμάτη και την κεφαλιά του Θοδωρή Μούστου που κατέληξε στο δοκάρι. Στο 87ο ο διαιτητής καταλόγισε αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ του Απόλλωνα προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες της ομάδας του Ορχομενού . Στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής του Ορχομενού Χρονόπουλος Διονύσης για διαμαρτυρία.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ορχομενός: Καραμπής, Νέζος, Σταμάτης, Χρονόπουλος, Σ. Μούστος, Ντρέου, Ζιάζιαρης, Θ. Μούστος, Μακρής (53′ Παυλίδης), Ζάβος, Παράσχης (75′ Μπόγρης)

Απόλλων: Ντεβέρος, Τουρλεντός (79′ Ψύχας), Δ. Κόσυβας, Κόκκινος, Παρασκευάς, Μέλλος, Κοσκολός, Χρόνης, Τζιανής, Ανεζύρης, Εγγλέζος (55′ Μένης).

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία το arcadiasports και τον Nigel Copage.