Αρχική » Δυο Μέτρα και Δυο Σταθμά για το παιδικό σταθμό Λεβιδίου.

Δυο Μέτρα και Δυο Σταθμά για το παιδικό σταθμό Λεβιδίου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την γνωστοποίηση και μάλιστα όχι επίσημα από τον Δήμο Τρίπολης της απόφασης συνέχισης τελικά της λειτουργίας, τουλάχιστον για την τρέχουσα  Σχολική χρονιά 2021-22, του Παιδικού Σταθμού Αλέας Τεγέας χωρίς μάλιστα να προηγηθεί συζήτηση για την ληφθείσα από το ΝΠΔΔ απόφαση ανάκλησης της λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών Αλέας και Λεβιδίου στο Δημοτικό Συμβούλιο όπως είχε στην τελευταία του συνεδρίαση δημόσια δεσμευτεί ο κ. Δήμαρχος , δηλώνουμε ότι δεν θα ανεχθούμε δυο μέτρα και δυο σταθμά.

Άραγε αυτά που δήλωνε ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Κούρος – που αιφνιδιαστικά χωρίς κανένα διάλογο παρά τις προσπάθειές μας για εξεύρεση λύσης ανέστειλε τη λειτουργία  των Παιδικών Σταθμών – με την παρουσία και χωρίς καμιά αντίδραση εκ μέρους του κ. Τζιούμη στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο για ελλιπή στελέχωση και έλλειψη παιδιών έπαψαν ξαφνικά να ισχύουν για τον Παιδικό της Αλέας;

Ή ο Δήμος Τρίπολης έχει παιδιά και αποπαίδια;

Δεν φτάνει που το Λεβίδι αποψιλώθηκε πλήρως από δομές και υπηρεσίες που λειτουργούσαν αδιάλειπτα εδώ και πολλά χρόνια (Αστυνομία, Τράπεζα) χωρίς καμία ουσιαστική αντίδραση εκ μέρους του Δήμου Τρίπολης, τώρα η ίδια η Δημοτική Αρχή δίνει την χαριστική βολή κλείνοντας μια δομή αποκλειστικά δικής της αρμοδιότητας και ευθύνης.

ΛΕΒΙΔΙ 22-12-2021

ΞΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Πρόεδρος Τ.Σ. Λεβιδίου

ΛΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Μέλος Τ.Σ. Λεβιδίου

ΜΗΤΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μέλος Τ.Σ. Λεβιδίου

ΚΑΚΚΩΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ  Μέλος Τ.Σ. Λεβιδίου

ΤΣΙΩΛΗ-ΖΑΒΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ Μέλος Τ.Σ. Λεβιδίου

ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης